Fira Midsommar med oss!

Välkommen att uppleva en oförglömlig midsommar med oss! Vi erbjuder nu ett paket i samarbete med Särna Adventures!

Midsommarpaketet börjar med en trerättersmiddag här hos oss på Turistgården Särna, hela gruppen på max 8 personer samlas tillsammans med Daniel så att ni får träffa varandra innan turen. Ni får lägga er tidigt eftersom Daniel hämtar er mitt i natten och guidar er genom Fulufjällets Nationalpark. Där kan ni nämligen se solen lysa på vattenfallet Njupeskär, ett mycket sällsynt fenomen som bara händer kring midsommar.

Ni lagar frukosten över öppen eld och gör kokkaffe tillsammans. Efter frukosten och en fin vandringstur kommer ni tillbaka hit där ni kan vila lite och ta en dusch eller varför inte ett dopp i Älven? Sedan bjuder vi på en härlig midsommarlunch med sill, sparris, potatis, jordubbar och mer. Efter lunchen kan ni slappna av i vår fina trädgård eller hitta på något annat äventyr, och på kvällen är det dags för grillfest med midsommartema.

Varmt välkomna!

Vad ingår?
2 x övernattning inkl frukost
Guidad tur till Njupeskär med frukost och fika
Transport med minibuss till och från Fulufjället
Trerätters midsommarlunch
2x middag
Bastu
Bäddade sängar

Klicka här för att boka!

Ni är självklart varmt välkomna att stanna flera nätter i mån av plats och utforska vackra Särna med omnejd lite mer, det finns så mycket att uppleva här! Därför erjuder vi 10% rabatt på en extra övernattning (i mån av plats!). Hör av er till oss (info@turistgardensarna.se eller 0253580333) så bokar vi åt dig!

Några saker som är bra att tänka på:
Turen passar till personer från 15 år och äldre
Ta med egen vattenflaska
Tänk på att ta med kläder efter väder och bra skor