Familjerum 9

Järv

I Särna kan du njuta av en unik utsikt över detta typiska berg Städjan, Nipfjället och Fjätervålen. De fina och trevliga rummen på B&B Turistgården Särna erbjuder dig all den ro och komfort du kan önska dig. Efter en upptäcktsdag kan du koppla av vid eldstaden.


Dining room
Familjerum 9

Järv


FRÅN

SEK 1000 / natt


RUMSYTA: 12,25 kvadratmeter
UTSIKT: Lekplats & blåbär skogsutsikt
TERRASSER: Gemensam balkong
BESÄTTNING: Max 4 personer
MÅL: Frukost & lunch på begäran

LÅGSÄSONG: 1000 kr
HÖGSÄSONG: 1200 kr2 enkelsängarVåningssängLakan och handdukar ingårGratis Wi-FiTecken på uppskattningTvättservice


Rum Järv är ett ljust rum för 4 personer med 2 enkelsängar och en våningssäng. Det kan vara en del av lägenheten tillsammans med rum 10 för totalt 6 personer. Sedan har du dusch och toalett tillsammans med rum 10.

Rummet är på bottenvåningen och har två stora fönster mot söder. När du stannar i rummet ser du ut på lekplatsen och bakom den blåbärsträdgården.

Rummet är utrustat med sängkläder och handdukar. Den gemensamma dusch för detta rum är på övervåningen när du inte har bokat lägenheten med andra. Toaletten är diagonalt mittemot rummet i korridoren.

En mysig öppen spis, den stora, avkopplande trädgården, det hemtrevliga vardagsrummet och den nostalgiska matsalen är några exempel på vad den gamla villan har att erbjuda dig.

Du kan använda en egen ingång eller huvudingången för att komma in.

På första våningen finns det gemensamma köket med en matsal som kan användas av alla gäster. Den är fullt utrustad med allt du behöver för att göra en god måltid med din egen mat. Men med det här rummet har du också möjlighet att använda köket som är byggt framför dig. Även om detta är ett daterat, enkelt kök, är det också utrustat med porslin och köksredskap.


Boka detta rum