Rum 7

Räv

I Särna kan du njuta av en unik utsikt över detta typiska berg Städjan, Nipfjället och Fjätervålen. De fina och trevliga rummen på B&B Turistgården Särna erbjuder dig all den ro och komfort du kan önska dig. Efter en upptäcktsdag kan du koppla av vid eldstaden.


Dining room
Rum 7

Räv


FRÅN

SEK 725 / natt


RUMSYTA: 12,18 kvadratmeter
UTSIKT: Trädgårdsutsikt
TERRASSER: Gemensam balkong
BESÄTTNING: Max 2 personer
MÅL: Frukost & lunch på begäran

LÅGSÄSONG: 725 kronor
HÖGSÄSONG: 850 kr2 enkelsängarLakan och handdukar ingårGratis Wi-FiTecken på uppskattningTvättservice


Ett litet budgetrum för 2 personer med en liten privat sittgrupp / matplats. Det finns 2 separata sängar i detta rum där du kan koppla av efter en lång dag i naturen. Du kan njuta av utsikten från ett litet fönster till bakgården och bergen bakom Särna-sjön. Fördelen med detta rum är att det finns ett separat privat område där du kan sitta och äta.

En mysig öppen spis, den stora, avkopplande trädgården, det hemtrevliga vardagsrummet och den nostalgiska matsalen är några exempel på vad den gamla villan har att erbjuda dig.

Rummet är utrustat med sängkläder och handdukar. Dusch och toalett finns antingen till vänster eller till höger om rummet. Det gemensamma köket ligger direkt till vänster om detta rum. Du kan också använda de andra gemensamma duschar eller toaletter på första våningen.


Boka detta rum