Rum 6

Ren

I Särna kan du njuta av en unik utsikt över detta typiska berg Städjan, Nipfjället och Fjätervålen. De fina och trevliga rummen på B&B Turistgården Särna erbjuder dig all den ro och komfort du kan önska dig. Efter en upptäcktsdag kan du koppla av vid eldstaden.


Dining room
Rum 6

Ren


FRÅN

SEK 600 / natt


RUMSYTA: 8.82 kvadratmeter
UTSIKT: Trädgårdsutsikt
TERRASSER: Gemensam balkong
BESÄTTNING: Max 2 personer
MÅL: Frukost & lunch på begäran

LÅGSÄSONG: SEK 600
HÖGSÄSONG: SEK 700VåningssängLakan och handdukar ingårGratis Wi-FiTecken på uppskattningTvättservice


Detta något mindre budgetrum har en våningssäng. Här kan du återhämta dig från en dag i naturen. Du har utsikt över bergen bakom Särna-sjön och på sommardagen kan du njuta av solnedgången i din plats. Du ser ut på balkongen på baksidan av huset och på trädgården.

Detta rum kan bokas tillsammans med Room 5 – Rådjur. Då är det ett trevligt familjerum med två separata rum. Du kan stanna här med 4 personer.

En mysig öppen spis, den stora, avkopplande trädgården, det hemtrevliga vardagsrummet och den nostalgiska matsalen är några exempel på vad den gamla villan har att erbjuda dig.

Rummet är utrustat med sängkläder och handdukar. Bredvid detta rum finns en gemensam dusch. Här finns också tillgång till inomhusbastun. Du kan också använda de andra gemensamma duschar eller toaletter på första våningen.


Boka detta rum