Rum 5

Rådjur

I Särna kan du njuta av en unik utsikt över detta typiska berg Städjan, Nipfjället och Fjätervålen. De fina och trevliga rummen på B&B Turistgården Särna erbjuder dig all den ro och komfort du kan önska dig. Efter en upptäcktsdag kan du koppla av vid eldstaden.


Dining room
Rum 5

Rådjur


FRÅN

SEK 800 / natt


RUMSYTA: 14.7 kvadratmeter
UTSIKT: Trädgård
TERRASSER: Privat balkong
BESÄTTNING: Max 2 personer
MÅL: Frukost & lunch på begäran

LÅGSÄSONG: SEK 800
HÖGSÄSONG: SEK 9502 enkelsängarLakan och handdukar ingårGratis Wi-FiTecken på uppskattningTvättservice


Detta är ett unikt och stort, romantiskt rum med tillgång till en härlig och stor privat balkong där du kan koppla av med en kopp te eller kaffe. Här kan du koppla av på kvällen med utsikt över vår trädgård. Du tänker dig på en annan gång. Du kan säkert se bergen på vintern. Men på sommardagen kan du också titta på solnedgången. En underbar atmosfär på denna vackra plats. I rummet finns två enkelsängar. Det finns en handfat tillgängligt.

Detta rum kan också bokas som ett familjerum tillsammans med rum 6 – Ren. Sedan finns det plats för 4 personer. Och 1 gemensam ingångsdörr, med hall.

En mysig öppen spis, den stora, avkopplande trädgården, det hemtrevliga vardagsrummet och den nostalgiska matsalen är några exempel på vad den gamla villan har att erbjuda dig.

Rummet är utrustat med sängkläder och handdukar. Bredvid detta rum finns en gemensam dusch. Här hittar du också tillgången till inomhusbastun. Du kan också använda de andra gemensamma duschar eller toaletter på första våningen.


Boka detta rum