Rum 2

Älg

I Särna kan du njuta av en unik utsikt över detta typiska berg Städjan, Nipfjället och Fjätervålen. De fina och trevliga rummen på B&B Turistgården Särna erbjuder dig all den ro och komfort du kan önska dig. Efter en upptäcktsdag kan du koppla av vid eldstaden.


Fireplace
Sauna
Dining room
Rum 2

Älg


FRÅN

SEK 600 / natt


RUMSYTA: 7.41 kvadratmeter
UTSIKT: Skogs- och trädgårdsutsikt
TERRASSER: Gemensam balkong
BESÄTTNING: Max 2 personer
MÅL: Frukost & lunch på begäran

LÅGSÄSONG: SEK 600
HÖGSÄSONG: SEK 700VåningssängLakan och handdukar ingårGratis Wi-FiTecken på uppskattningTvättserviceVanligt kök


Detta enkla, något mindre rum har en våningssäng för 2 personer. Ett trevligt rum att återhämta sig från en intensiv promenad eller kanotur. Eller på vintern på en dag skidåkning, längdskidåkning eller ta en tur på snöskoter.

Från det här rummet ser du ut på skogen på sidan av huset. Där kan du muse på en trevlig dag och se fram emot ekorren som tränger i träden. Du kan höra fåglarna sjunga och kanske till och med se en hjort som känner sig oskadd på skogens kant.

En mysig öppen spis, den stora, avkopplande trädgården, det hemtrevliga vardagsrummet och den nostalgiska matsalen är några exempel på vad den gamla villan har att erbjuda dig.

Rummet är utrustat med sängkläder och handdukar. Det finns en gemensam toalett diagonalt mittemot rummet. Lite längre i hallen finns en gemensam dusch och toalett. Du kan också använda de andra gemensamma duschar eller toaletter på första våningen.


Boka detta rum