Rum 10

Björn

I Särna kan du njuta av en unik utsikt över detta typiska berg Städjan, Nipfjället och Fjätervålen. De fina och trevliga rummen på B&B Turistgården Särna erbjuder dig all den ro och komfort du kan önska dig. Efter en upptäcktsdag kan du koppla av vid eldstaden.


Rum 10 - Björn
Fireplace
Sauna
Dining room
Rum 10

Björn


FRÅN

SEK 1000 / natt


RUMSYTA: 14,63 kvadratmeter
UTSIKT: Skogs- och trädgårdsutsikt
TERRASSER: Gemensam balkong
BESÄTTNING: Max 2 personer
MÅL: Frukost & lunch på begäran

LÅGSÄSONG: 1000 kr
HÖGSÄSONG: 1200 kr2 enkelsängarPrivat dusch & toalettLakan och handdukar ingårGratis Wi-FiTecken på uppskattningTvättservice


Rum Björn är det enda rummet just nu med privat dusch och toalett. Detta rymliga dubbelrum kan bokas tillsammans med rum 9 (Järv) som en lägenhet för 6 personer.

Detta rum ligger på bottenvåningen och har utsikt över en del av gräsmattan och skogen bortom. Det finns ofta ekorrar som hoppa genom träden. Och det är naturligtvis de fåglar och rådjur som tillfälligt trudges förbi. Men möjligen också en räv, men det är väldigt speciellt om du skulle se det.

Rummet har 2 enkelsängar med sängkläder och handdukar.

En mysig öppen spis, den stora, avkopplande trädgården, det hemtrevliga vardagsrummet och den nostalgiska matsalen är några exempel på vad den gamla villan har att erbjuda dig.

Du kan använda en egen ingång eller huvudingången för att komma in.


Boka detta rum