Rum 1

Varg

I Särna kan du njuta av en unik utsikt över detta typiska berg Städjan, Nipfjället och Fjätervålen. De fina och trevliga rummen på B&B Turistgården Särna erbjuder dig all den ro och komfort du kan önska dig. Efter en upptäcktsdag kan du koppla av vid eldstaden.


Dining room
Rum 1

Varg


FRÅN

SEK 700 / natt


RUMSYTA: 9,12 kvadratmeter
UTSIKT: Skogs- och trädgårdsutsikt
TERRASSER: Gemensam balkong
BESÄTTNING: Max 2 personer
MÅL: Frukost och lunch på begäran

LÅGSÄSONG: 700 kr
HÖGSÄSONG: 800 kr2 enkelsängarLakan och handdukar ingårGratis Wi-FiTecken på uppskattningTvättservice


Detta rum ligger på första våningen och är utrustad med 2 enkelsängar, där du kan vila efter en dag i den svenska vildmarken Dalarna.

Rummet är enkelt och trevligt i atmosfären. Du ser ut på skogen på sidan av huset. Du kan se ekorren hoppa från ditt rum in i träden. Eller kanske se en rådjur, gå försiktigt genom skogen och över vår terräng. I undantagsfall kan räven också observeras. Du kan också njuta av fåglarna och rostningen av träden i fred. Stannar du hos oss på vintern så tittar du på snöiga träd och det vackra, mjuka ljuset på den svenska vintern.

En mysig öppen spis, den stora, avkopplande trädgården, det hemtrevliga vardagsrummet och den nostalgiska matsalen är några exempel på vad den gamla villan har att erbjuda dig.

Rummet är utrustat med sängkläder och handdukar. Mittemot rummet är en gemensam toalett. Strax runt hörnet hittar du en gemensam dusch och toalett. Du kan också använda de andra gemensamma duschar eller toaletter på första våningen.


Boka detta rum