Familjerum 8

Lavskrika

I Särna kan du njuta av en unik utsikt över detta typiska berg Städjan, Nipfjället och Fjätervålen. De fina och trevliga rummen på B&B Turistgården Särna erbjuder dig all den ro och komfort du kan önska dig. Efter en upptäcktsdag kan du koppla av vid eldstaden.


Fireplace
Sauna
Dining room
Familjerum 8

Lavskrika


FRÅN

SEK 1150 / natt


RUMSYTA: 18,05 kvadratmeter
UTSIKT: Ekorreskogssutsikt
TERRASSER: Gemensam balkong
BESÄTTNING: Max 4 personer
MÅL: Frukost & lunch på begäran

LÅGSÄSONG: 1150 kr
HÖGSÄSONG: 1350 kr2 enkelsängarVåningssängLakan och handdukar ingårGratis Wi-FiTecken på uppskattningTvättservice


Detta är ett stort och lyxigt familjerum för 4 personer. Det finns 2 enkelsängar och en stor våningssäng i detta rum. Det finns en handfat tillgängligt. Detta rum har utsikt över ekorrskogen bredvid huset. På vintern spelar de och hoppar i träden men också på vägen bakom varandra. Detta rum har utsikt över uppfarten med träden på båda sidor. Ett trevligt rum har en trevlig atmosfär.

En mysig öppen spis, den stora, avkopplande trädgården, det hemtrevliga vardagsrummet och den nostalgiska matsalen är några exempel på vad den gamla villan har att erbjuda dig.

Rummet är utrustat med sängkläder och handdukar. Till vänster om dörren till detta rum hittar du en gemensam toalett och dusch. Du kan också använda de andra gemensamma duschar eller toaletter på första våningen.


Boka detta rum