Familjerum 5+6

Rådjur & Ren

I Särna kan du njuta av en unik utsikt över detta typiska berg Städjan, Nipfjället och Fjätervålen. De fina och trevliga rummen på B&B Turistgården Särna erbjuder dig all den ro och komfort du kan önska dig. Efter en upptäcktsdag kan du koppla av vid eldstaden.


Fireplace
Sauna
Dining room
Familjerum 5+6

Rådjur & Ren


FRÅN

SEK 1200 / natt


RUMSYTA: 23,52 kvadratmeter
UTSIKT: Trädgård
TERRASSER: Privat balkong
BESÄTTNING: Max 4 personer
MÅL: Frukost & lunch på begäran

LÅGSÄSONG: SEK 1200
HÖGSÄSONG: SEK 14002 enkelsängarVåningssängLakan och handdukar ingårGratis Wi-FiTecken på uppskattningTvättservice


Kombinationen av Rådjur och Ren tillsammans bildar ett unikt och stort, romantiskt familjerum med tillgång till en härlig och stor privat balkong där du kan koppla av med en kopp te eller kaffe. På sommarkvällen kan du koppla av här med utsikt över vår trädgård. Du tänker dig på en annan gång. På vintern kan du beundra bergen här. Men på en sommardag också solnedgången. En underbar atmosfär på denna vackra plats. I sovrummet finns två enkelsängar. Och i det andra rummet en våningssäng. Det finns också en handfat.

En mysig öppen spis, den stora, avkopplande trädgården, det hemtrevliga vardagsrummet och den nostalgiska matsalen är några exempel på vad den gamla villan har att erbjuda dig.

Rummet är utrustat med sängkläder och handdukar. Bredvid detta rum finns en gemensam dusch. Här hittar du tillgång till inomhusbastun. Du kan också använda de andra gemensamma duschar eller toaletter på första våningen.


Boka denna fördelaktiga kombination

(Om tillgänglig!)


    Antal personer (obligatorisk)

    Frukost, 90 kr per person (obligatorisk)